Eίπαν για μας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους, ξεκινώντας από την κυρία Βούλα που παρ’όλη την πίεση του χρόνου δέχθηκε να με βοηθήσει και αμέσως έδωσε την απαιτούμενη σημασία για την επίτευξη των στόχων μου
και φυσικά,τον δάσκαλό μου, ο οποίος πάντα, με υπομονή και γνώση του αντικειμένου, με βοηθούσε και έκανε τα δύσκολα απλά και κατανοητά!
Να τον ευχαριστήσω επίσης και για την υπέρβαση του ωραρίου που έκανε για να προσαρμόσει τις ώρες μαθημάτων στο δύσκολο πρόγραμμά μου!
Τα μαθήματα με βοήθησαν αρκετά στη δουλειά μου καθώς και στη προσωπική εργασία μου στο σπίτι.Η χρήση του υπολογιστή είναι πολύ πιο εύκολη για μένα!
Καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη!
– Αθανασοπούλου Κατερίνα

Η συνεργασία μου με το κέντρο εκμάθησης υπολογιστών ΙΤ-EXPERTS ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για εμένα.
Μετά από 6 μήνες μαθημάτων με τον δάσκαλο μου, που αφορούσαν το χώρο της Κοινωνικής δικτύωσης & του Online Marketing καθώς και την εκμάθηση των πλατφορμών WordPress & Joomla θα πρότεινα σε κάθε γνωστό μου την εκπαίδευση στο συγκεκριμένο αυτό κέντρο τόσο για την άριστη μεταδοτικότητα του δασκάλου όσο και για τις άριστες γνώσεις του μιας και ο κύκλος των μαθημάτων μου ήταν εξατομικευμένος πάνω στις ανάγκες μου ως επαγγελματίας του digital marketing.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρατε σε εμένα και σας εύχομαι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του έργου σας, δύναμη για την συνέχεια.
– Ναντίνα Παπαγιάννη

Στα IT Experts παρακολούθησα εντατικό σεμινάριο για την ενότητα “social media” σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθηγητή μου για τις πολύτιμες γνώσεις του και τον επαγγελματισμό του. Τα μαθήματα, οι διευκρινήσεις, η εξοικείωση με το αντικείμενο ήταν ακριβή και εμπεριστατωμένα!
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του IT Experts για τη συνολική προσπάθειά τους !!!
– Τζένη Ξενάκη

Έχοντας παρακολουθήσει το πρόγραμμα διδασκαλίας Microsoft Office Specialist στο κέντρο ΙΤ Εxperts μπορώ με απόλυτη σιγουριά να βεβαιώσω τον επαγγελματισμό και την εξαιρετική ικανότητα των καθηγητών στην διδασκαλία του συγκεκριμένου προγράμματος. Από την πρώτη μέρα διδασκαλίας κατέστη εμφανής η μεταδοτικότητα και η εμπειρία του καθηγητή μας καθώς και η θέληση του να μας βοηθήσει στην κατανόηση ακόμα και της παραμικρής λεπτομέρειας στις ενότητες του Microsoft Office.To κέντρο απαρτίζεται από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τους μαθητές και θέλουν να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν επαρκείς γνώσεις για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ώστε να ανταπεξέλθουν στις νέες απαιτητικές συνθήκες εργασίας που έχουν ως προαπαιτούμενο τη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών . Τέλος, δεν θα διστάσω να προτείνω το κέντρο σε όποιον γνωστό μου ενδιαφερθεί να αποκτήσει γνώσεις στις ενότητες του Microsoft Office.
– Πολυχρόνης Καζαντζίδης

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε στα IT Experts. Εγώ προσωπικά παρακολούθησα μαθήματα Joomla και Java. Παρ’όλο που δεν είχα καμία επαφή νωρίτερα με τη χρήση κάποιας γλώσσας υπολογιστών και δεν ήμουν εξοικειωμένος με αυτή, χάρη στη πολύτιμη βοήθεια του καθηγητή μου κατάφερα να αποκτήσω τις βασικές γνώσεις που μου χρειάζονται. Η μεταδοτικότητα του έμπειρου καθηγητή μου σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα στην εκμάθηση των διαφόρων προγραμμάτων και εργαλείων. Θα συνιστούσα τη σχολή χωρίς δεύτερη σκέψη, σε οποιονδήποτε ήθελε να μάθει πράγματα πάνω στους υπολογιστές και να εξοικειωθεί με τη χρήση τους. Οι προσιτές τιμές καθώς και η ευκολία στην επιλογή ωρών διδασκαλίας που να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του μαθητή αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα της σχολής. Στόχος μου, προσωπικά, είναι να συνεχίσω στο εγγύς μέλλον τη συνεργασία μου με τη σχολή προχωρώντας στην εκμάθηση και άλλων χρήσιμων προγραμμάτων.
– Γεώργιος Μαρκάτος

Η ποιότητα και η αρτιότητα του μαθήματος, αλλά και των υπηρεσιών του κέντρου, με ώθησε στο να διευρύνω τις γνώσεις μου για τον χειρισμό Η/Υ σε τομείς πέραν των επαγγελματικών απαιτήσεων, πράγμα που με βοήθησε πολύ στη διαχείριση θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητάς μου.
Ευχαριστώ θερμά τη Διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου για αυτή την επικοδομητική και καρποφόρα συνεργασία , στους οποίους εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια!
Με τιμή,
– Χαράλαμπος Ξένος

Αρχικά επέλεξα το κέντρο εκμάθησης υπολογιστών IT Experts – IT Kids επειδή ήταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι μου. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι αυτό το κριτήριο ήταν το λιγότερο. Είναι ένα μέρος φιλόξενο όπου ο μαθητής είναι σίγουρο ότι θα πετύχει τον στόχο του. Τι να πρωτοπώ για την κα Μωραΐτη? Την αποκαλώ «ήρεμη δύναμη», πάντα παρούσα να λύσει απορίες, να συμβουλεύσει και να καθησυχάσει το άγχος μας για τις εξετάσεις. Ο δε δάσκαλός μου, με τις γνώσεις, την μεθοδικότητα αλλά και την εμπειρία του έκανε το μάθημα ευχάριστο και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, άτομα άγνωστα μεταξύ μας να γίνουμε μία παρέα!
Ευχαριστώ από καρδιάς το κέντρο IT Experts – IT Kids που με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου και το συστήνω ανεπιφύλακτα.
– Γιούλα Παπαδοπούλου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σχολή It-Experts και κυρίως τους καθηγητές μου, που με την υποστήριξη τους, τον άρτιο επαγγελματισμό τους,τη σωστή καθοδήγηση τους και πάνω απ´όλα το κέφι τους έκαναν τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα συμβάλλοντας στο να λάβω σημαντική γνώση στο τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών.#It_experts
– Κολοτούρος Βασίλης

Η εκμάθηση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών υπήρξε για μένα ξεχωριστή εμπειρία στο ITEXPERTS. Σε ένα φιλικό περιβάλλον παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκμάθησης από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του φροντιστηρίου, οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα και μου έκαναν κατανοητή ακόμα και την πιο δύσκολη έννοια. Το γνωστικό μου πεδίο έχει διευρυνθεί σημαντικά και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε πρόκληση που σχετίζεται με την πληροφορική.
– Δημήτρης Ψυρρής – Τελειόφοιτος ΤΕΙ

Ευχαριστώ θερμά το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του IT Experts IT Kids και ειδικότερα τον δάσκαλό μου,που με ζήλο,υπομονή και χιούμορ, μας μετέδωσε με πληρότητα, ένα μέρος των πολύτιμων γνώσεων του στους ηλ.υπολογιστές.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
– Χριστίνα Σκέμπα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Μετά από δύο μήνες εκμάθησης Η/Υ θα επιθυμούσα να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την άψογη και αποτελεσματική λειτουργία του φροντιστηρίου σε όλους τους τομείς. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια επίσης στον εκπαιδευτικό μας για την πολλή καλή μεταδοτικότητα του και φυσικά την άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση που μας παρείχε επιλύοντας με αυτό τον τρόπο πολλές και εύλογες απορίες μας.
Με εκτίμηση,
– Γιώργος Γεωργοπάνος

Τα μαθήματα του office ήταν καταπληκτικά και παρότι δεν είμαι πρωτάρης, ο καθηγητής μου έμαθε σημαντικές λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνώριζα και βελτίωσαν την εμπειρία μου στις ενότητες Word ,Excel ,Outlook, Power Point Access. Άσχετα με την επίδοσή μου στα διαγωνίσματα ,η οποία ήταν καλή, τα τρικ και οι λεπτομέρειες που έμαθα εδώ θα μου χρησιμεύσουν στο μέλλον κάθε φορά που θα χρησιμοποιώ αυτά τα εργαλεία και ευχαριστώ τον καθηγητή μου γι’ αυτό .Η κυρία Βούλα πάντα ευγενική και εξυπηρετική και το κέντρο καθαρό με όλα τα απαραίτητα εργαλεία . Τι άλλο να πω; 5/5
– Παντελής Κασώτης

Η εμπειρία μου στο IT Experts είναι εξαιρετική. Ο χώρος είναι καλά εξοπλισμένος από ότι χρειάζεται στο αντικείμενο που πραγματεύεται , καθώς το κλίμα είναι πολύ ζεστό. Όλα τα μέλη της εκπαίδευσης και διοίκησης είναι ευγενέστατοι και πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε μας ερώτηση και να μας λύσουν κάθε απορία Ιδιαίτερα ο δάσκαλός μας έκανε εξαιρετική δουλειά μαζί μας . Προσπαθούσε περισσότερο από εμάς ,ώστε να κατανοήσουμε το περιεχόμενο όλων των ενοτήτων και να οδηγηθούμε στην επιτυχία. Θα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους μου τους φίλους το κέντρο IT Experts γιατί εδώ γίνεται πραγματικά καλή δουλειά!
– Βασιλάκη Γεωργία

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι η πρώτη μου εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και θεωρητικά δεν είναι ο «χώρος μου», μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε και η υποδομή του κέντρου αλλά πολύ περισσότερο η ευγένεια , ο τρόπος αντιμετώπισης των υπευθύνων και των διδασκόντων και η μεταδοτικότητά και η υπομονή συγκεκριμένα του δικού μας δασκάλου. Τα παραπάνω με έκαναν να πιστεύω ότι μπορώ να επιλέξω και άλλα προγράμματα στο συγκεκριμένο κέντρο και γενικά ότι ήταν πραγματικά μια εξαιρετική εμπειρία.
– Κατερίνα Φυντανάκη

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη από το IT Experts το κέντρο εκμάθησης υπολογιστών. Όλοι τους ήταν πολύ συνεργάσιμοι και εξυπηρετικοί και ο δάσκαλός μας είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πρόθυμος να μας βοηθήσει και να μας μάθει όλες αυτές τις εφαρμογές .Έμαθα πάρα πολλά πράγματα και αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη!
– Νέλλη Πανταζοπούλου

Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που πέρασα 6 πολύ δημιουργικούς μήνες στα IT-Experts Κηφισιάς βελτιώνοντας τις γνώσεις μου στον υπολογιστή και αποκτώντας νέες δεξιότητες ώστε να πάρω πιστοποίηση στη χρήση υπολογιστών. Παρά το γεγονός ότι είχα ασφυκτικά περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι έμπειροι καθηγητές, σε συνδυασμό με την αμεσότητα και την οργάνωση της οικογενειακής επιχείρησης, την οντότητα της οποίας οφείλουμε να διαφυλάξουμε με νύχια και με δόντια, συνέβαλαν σημαντικά στην προσωπική μου ανάπτυξη. Πεντακάθαρο περιβάλλον, σύγχρονη υποδομή και υψηλό επίπεδο μαθητών και ενηλίκων. Χαίρομαι ειλικρινά που σας γνώρισα και ελπίζω αυτή να είναι η απαρχή μιας πολύ καλής προσωπικής πλέον σχέσης μεταξύ μας στα χρόνια που θα έρθουν. Εύχομαι τα καλύτερα….!
– Κατερίνα Μαρίνου

 

Η προσωπική μου εμπειρία από το εκπαιδευτικό έργο του εισηγητή των σεμιναρίων, τα οποία παρακολούθησα, αρχικά αποτελούσαν ένα μυστήριο. Ένα μυστήριο για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Πολλοί ανήκουν στην συνωμοταξία που θεωρεί πως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής έχει κουμπάκια πολλά κι εάν πατήσεις κάποιο λάθος κουμπάκι τότε γίνεται μέγα μπουμ!
Ε λοιπόν, κάθε τέτοια φοβία ξεπεράστηκε, κατάφερα και συνειδητοποίησα πως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα προγράμματά του έχουν δική τους γλώσσα, την οποία έμαθα- εν μέρει- να μιλώ κι εγώ. Γιατί, η ουσία της μάθησης δεν είναι μόνο η μεταφορά γνώσεων, που ενδεχομένως μετά από λίγο χρονικό διάστημα να ξεχαστούν, αλλά η μάθηση του μηχανισμού μάθησης. Και στο IT EXPERTS έμαθα τον τρόπο να μάθω να χειρίζομαι και να λειτουργώ προγράμματα , με σιγουριά και πολλές φορές φαντασία. Φαντασία ως κομμάτι της μάθησης, της συνδυαστικής γνώσης και της δημιουργίας. Στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα.
Δεν έχει σημασία η ηλικία του μαθητή, σημασία έχει η θέληση για γνώση. Εάν υπάρχει η γνώση, ο εισηγητής του IT Experts έχει την γνώση για κάθε περίπτωση, για κάθε περίσταση και κάθε ανάγκη. Με σεβασμό, καλοσύνη και αμεσότητα το μάθημα γίνεται σημείο συνάντησης με θετικό πάντα αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση,
– Ίρια Κατσαντώνη. Θεατρολόγος

 

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός IT EXPERTS βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή της Κηφισιάς, σε σημείο προσβάσιμο τόσο από την Εθνική Οδό όσο και από την Λ. Κηφισίας. Παρακολούθησα μαθήματα για το WordPress. Το μάθημα είναι πρακτικό και μέσα σε λίγα μαθήματα έμαθα να σχεδιάζω ένα σύγχρονο site/blog χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε θεωρητικά πολυσέλιδα δυσνόητα συγγράμματα τα οποία απαιτούν πολύτιμο χρόνο. Το μάθημα ήταν εξατομικευμένο πάνω στις ανάγκες μου ως επαγγελματία του digital marketing και δεν περιορίζεται απλώς στην δυνατότητα επικαιροποίησης περιεχομένου αλλά σε πρακτικές πληροφορίες για το πως το site θα γίνει “ορατό” και προσβάσιμο από την Google.

– Αλέξανδρος Κ.

 

Τα μαθήματα που παρακολούθησα στο IT EXPERTS – IT KIDS, ήταν μία ευχάριστη εμπειρία και ενασχόληση με την επιστήμη των υπολογιστών. Ήταν μία σημαντική πλοήγηση στο χώρο της τεχνολογίας, η οποία είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Μια πλοήγηση, η οποία απέδωσε καρπούς με την βοήθεια όλης της ομάδας της σχολής. Τους ευχαριστώ όλους!

– Μακρή Βούλα

 

Πραγματικά στο IT EXPERTS με έκαναν να αισθανθώ άνετα και με βοήθησαν όλοι τους πολύ. Τους ευχαριστώ όχι μόνο για τις γνώσεις που πήρα αλλά κυρίως γιατί απέκτησα πραγματικούς φίλους που νοιάζονται για μένα!

– Ντελ Ρόσσω Μαρούσα

 

Σαν μία τελειόφοιτη μαθήτριά σας ,που πέτυχε τελικά το στόχο της , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις πολύτιμες γνώσεις που απέκτησα ,μέσα από την δικιά σας βοήθεια και εμπειρία . Η υπομονή σας και η ευγένειά σαε με στήριξε δημιουργικά . Ο εξαιρετικός δάσκαλος μου με την εμπειρία του , μου μετέδωσε τις γνώσεις που χρειαζόμουν για την επίτευξη του στόχου μου.
Σας ευχαριστώ
– Ελένη Μανιά

 

Τα μαθήματα που έχω παρακολουθήσει με έχουν βοηθήσει σημαντικά στην καθημερινότητα μου σε ότι αφορά την χρήση των H/Y και ειδικότερα του Office. Οι εισηγητές των σεμιναρίων,ήταν άρτια καταρτισμένη και με μεταδοτικότητα κάνοντας την εισαγωγή και την εκπαίδευση των σπουδαστών στον κόσμο της πληροφορικής πιο ενδιαφέρουσα και ποιοτική. Το κέντρο είναι εφοδιασμένο με σύγχρονους H/Y και η οργάνωση είναι εξαιρετική. Γενικά, το κέντρο εκμάθησης H/Y ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου.
– Ιωάννα Τζιτζιρή

 

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τη σχολή σας και ιδιαίτερα τον εξαιρετικό δάσκαλό σας. Η μεθοδικότητα και η αρτιότητα με την οποία μας μετέδωσε σε ελάχιστο χρόνο τις αναγκαίες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία μας για την πιστοποίηση μας.
– Κανάκη Θεογνωσία, Καπίρη Ελένη & Προύντζου Βασιλική

 

Ο τομέας της Πληροφορικής έχει ανάγκη απο σπουδαία Φροντισήρια όπως το itexperts στην Κηφισιά.Θα ήθελα να πω για την άμεση εξυπηρέτηση, την ευγένεια,και βοήθεια που μου παρείχατε.Το φροντιστήριό σας συνέβαλε πολύ στην επιτυχία μου στις εξετάσεις. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δάσκαλό μου. Εναν εξαιρετικό δάσκαλο, με εμπειρία, γνώσεις και κατάρτιση. Η μεθοδικότητά του σε κάνει άριστο μαθητή. Αισθάνομαι τυχερή που τον είχα δάσκαλο. Σας ευχαριστώ πολύ!
– Κατερίνα Παπαναστασίου

 

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ένα από τα πιο δημιουργικά δεκαήμερα της ζωή μου. Αφορά τα μαθήματα υπολογιστών που έκανα στο IT-Experts. Μέσα σε δέκα μέρες ο δάσκαλός μου, με ξενάγησε στο χώρο της τεχνολογίας και μου δίδαξε τις βασικές λειτουργίες του υπολογιστή στα Windows – Word – Excel – Power point και Internet. Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν ότι με έμαθε ένα τρόπο σκέψης για να ξεκλειδώνω τα μυστικά αυτού του υπέροχου εργαλείου. Ήταν για μένα μια υπέροχη εμπειρία! Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
– Κρεμύδα Φωτεινή

 

Τα μαθήματα που παρακολούθησα στη σχόλη ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και με βοήθησαν να κατανοήσω πλήρως την υλη των μαθημάτων και με την πραγματικά εξαιρετική δουλειά του δάσκαλου φεύγω από τη σχολή ξέροντας ότι έκανα τελικά την καλύτερη επιλογή.
– Μηνάς Χουβαρδάς

Αν και δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση για τους υπολογιστές, παρακολουθούσα το μάθημα με ευχαρίστηση και ενδιαφέρον, γεγονός που οφείλεται στη μεταδοτικότητα και τη φιλική στάση του διδάσκοντα. Εν ολίγοις, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και συνιστώ το IT-EXPERTS ανεπιφύλακτα.
– Στέλλα, ιστορικός

 

Τα μαθήματα τα οποία ξεκίνησα να παρακολουθώ από την αρχή της χρονιάς θεωρώ ότι με έχουν ικανοποιήσει πλήρως, όπως και με έχουν βοηθήσει ήδη στην καθημερινότητα μου σε ότι άφορα τους Υπολογιστές και τo Office ειδικότερα. Ο καθηγητής ο οποίος μας διδάσκει μας αναλύει το μάθημα σε μεγάλο βαθμό μέχρι να το κατανοήσουμε πλήρως και φροντίζει να μην φύγουμε από αυτό με απορίες.
– Παύλος Δήμαρχος

 

Τα μαθήματα που έχω παρακολουθήσει ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες μου. Έχω αποκτήσει εμπειρία σε πράγματα τα οποία δε γνώριζα και τα οποία μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω και στο περιβάλλον της σχολής μου. Το κέντρο είναι πλήρως εφοδιασμένο με σύγχρονους υπολογιστές και η οργάνωση εξαιρετική. Ο δάσκαλος μου έχει παραπάνω από επαρκείς γνώσεις και όρεξη να ασχοληθεί μαζί μας, όπως επίσης και μεταδοτικότητα και υπομονή. Κλείνοντας, αυτό που με έχει ικανοποιήσει σ’ αυτή τη σχολή είναι πως τα μαθήματα δε στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην ύλη των εξετάσεων, αλλά επεκτείνονται σε γνώσεις που για τους περισσότερους από εμάς είναι απαραίτητες για το αντικείμενο μας. Προτείνω ανεπιφύλακτα το κέντρο μας!
– Δαμοπούλου Ηρώ

 

Μια επιχείρηση, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!
Με βάση την άριστη κατάρτιση και μεταδοτικότητα, πάντα με προσοχή και υπομονή, αντιμετωπίζουν το κάθε άτομο ανάλογα με τις ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητες του!
Τα παιδιά, ειδικότερα, ενθουσιάζονται από τα “άλματα” που κάνουν και ο “κ.Θοδωρής” συνέχεια τους κινεί το ενδιαφέρον και καταφέρνει να πλέουν στο ίδιο μήκος κύματος.Κάνουν, μαζί, ένα χαρούμενο ταξίδι και όταν φτάνουν στον προορισμό τους αρνούνται να εγκαταλείψουν ….. και πάνε πιο μακρυά!
– Τίνα Δέγλερη

 

Αγαπητέ δάσκαλε,
στο IΤ EXPERTS, η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική! Το χιούμορ σας, η μεταδοτικότητα σας, η προσέγγιση σας με υπομονή στην αμάθεια μας, η ικανότητα σας να μας τα μετατρέπετε όλα τόσο άπλα, όλα όσα στα μάτια μου, στην αρχή , φάνταζαν.. δύσκολα & πελώρια! Αγάπησα το μάθημα σας, ξεπέρασα τους φόβους μου, με τον υπολογιστή, ένοιωσα ικανή πως μπορώ και εγώ.. να ενταχτώ στον κόσμο της πληροφορικής .Στο τέλος είχαμε γίνει όλοι μια παρέα. Μέσα σε αυτό το ευχάριστο κλίμα, το μάθημα της πληροφορικής ήταν μια δημιουργία. Ενθουσιάστηκα.
Θα επέλεγα ολόθερμα ξανά το IT EXPERTS!
Με εκτίμηση,
– Βασιοπούλου Μίνα

 

Το IT EXPERTS – IT KIDS προσφέρει άρτια και σύγχρονη εκπαίδευση, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας την εισαγωγή και την εκπαίδευση των σπουδαστών στο κόσμο της πληροφορικής πιο ενδιαφέρουσα και ποιοτική. Η χρήση νέων τεχνολογιών στις μεθόδους μάθησης εξασφαλίζουν τη σωστή κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης.
Η διεύθυνση και οι συνεργάτες του IT EXPERTS – IT KIDS με την εμπειρία τους, ελέγχουν απόλυτα όλα τα σχετικά γνωστικά αντικείμενα, εμβαθύνουν διαρκώς σε αυτά και δημιουργούν όλο και πιο πλούσιο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό υλικό.
Ιδιαιτέρως θα ήθελα αναφέρω λίγα λόγια για τον δάσκαλό μου. Ο άψογος επαγγελματισμός του, οι επιστημονικές του γνώσεις, η μεταδοτικότητα του και η έμπειρη καθοδήγησή του στον τρόπο της μελέτης, συνετέλεσαν στο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να αποδώσω με τον καλύτερο τρόπο στον επαγγελματικό μου χώρο. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά του αλλά και η συνεχής ενημέρωση του για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής συμπληρώνουν το προφίλ ενός ικανότατου δασκάλου.
– Γιαμουγιάννη Αργυρώ
Τμήμα ενηλίκων για απόκτηση πιστοποίησης Microsoft® Office Specialist (MOS).

 

Το πρόγραμμα σπουδών είναι καλά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της εποχής. Η σχολή είναι πολύ καλά εξοπλισμένη με σύγχρονους Η/Υ και το περιβάλλον πολύ φιλικό. Ο καθηγητής είναι άρτια καταρτισμένος, φιλικός και με μεγάλη μεταδοτικότητα. Γενικά η σχολή μου παρέχει όλα όσα περίμενα.
– Στέλιος Κεχαγιάς