Η Infotest δραστηριοποιείται από το 2003 στην Ελλάδα ως αποκλειστικός διανομέας των πιστοποιήσεων της Certiport. Η Certiport είναι ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στον κόσμο σε ψηφιακές δεξιότητες με 12.000 εξεταστικά κέντρα και πάνω από 7.000.000 εξετάσεις.

Η Infotest αποτελεί αναγνωρισμένο φορέα χορήγησης πιστοποιητικών από το Ελληνικό Κράτος και τον E.O.Π.Π.Ε.Π.

icbu-col  cad-col  joomla-col

Infotest Certified
Basic User

H πιστοποίηση Infotest Certified Basic User απευθύνεται σε όλους εκείνους τους υποψήφιους που επιθυμούν σε σύντομο χρόνο την απόκτηση πιστοποίησης πληροφορικής αναγνωρισμένης από το ελληνικό δημόσιο.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης Infotest Certified Basic User ο υποψήφιος πρέπει να συμμετάσχει επιτυχώς στις παρακάτω εξετάσεις εφαρμογών:

  •     Επεξεργασία Κειμένου
  •     Υπολογιστικά Φύλλα
  •     Υπηρεσίες Διαδικτύου
  •     Παρουσιάσεις
  •     Βάσεις Δεδομένων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Infotest Certified
Joomla Specialist

To Joomla είναι ένα on-line σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Web sites. H ευκολία του στη χρήση, και οι δυνατότητες επέκτασης που έχει το καθιστούν το δημοφιλέστερο CMS που υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Σε γενικές γραμμές, δουλειά ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι να μπορεί κάποιος που δε γνωρίζει καθόλου από προγραμματισμό, να προσθέτει, να ανανεώνει και να αλλάζει το περιεχόμενο της σελίδας του χωρίς να χρειαστεί να γράψει ούτε μία γραμμή κώδικα. Αυτό κάνει και το Joomla.

H πιστοποίηση Certified Joοmla Specialist αποδεικνύει οτι ο κάτοχός της είναι σε θέση να εγκαταστήσει, να παραμετροποιήσει και να διαχειριστεί ένα Web Site χρησιμοποιώντας το Joomla.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Infotest Certified
CAD Specialist

Αρχιτεκτονικό και μηχανολογικό σχέδιο

Η σχεδίαση με τη χρήση Η/Υ αποτελεί μια πραγματικότητα στον τεχνικό κόσμο ο οποίος την έχει υιοθετήσει, μειώνοντας έτσι τον χρόνο και την δυσκολία της σχεδιαστικής εργασίας, εξασφαλίζοντας τέλεια ακρίβεια και δυνατότητα εύκολης διόρθωσης του σχεδιαστικού λάθους.

Τα προγράμματα σχεδίασης που υπάρχουν στο εμπόριο μας προσφέρουν τη δυνατότητα επιπλέον του δισδιάστατου σχεδίου, της τρισδιάστατης απεικόνισης των αντικειμένων γεγονός που μας επιτρέπει τη δημιουργία των διαφορετικών όψεών τους και την απόδοσή τους σχεδόν φωτογραφικά.

Η Infotest προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης σε αρχιτεκτονικό - μηχανολογικό σχέδιο με τη χρήση Η/Υ. H πιστοποίηση Infotest Certified CAD Specialist αποδεικνύει ότι ο κάτοχος του μπορεί να δημιουργήσει δισδιάστατα (Basic 2D) και τρισδιάστατα (Advanced 3D) σχέδια απόλυτης ακρίβειας χρησιμοποιώντας ως εργαλείο σχεδίασης το AutoCAD. Η εξέταση πραγματοποιείται στην ελληνική γλώσσα και διενεργείται σε εξουσιοδοτημένα εξεταστικά κέντρα infotest.

Infotest Certified CAD Specialist (Basic 2D)
Αποδεικνύει την ικανότητα του υποψήφιου στη χρήση τυπικών εφαρμογών CAD με σκοπό τη δημιουργία και απόλυτη διαχείριση δισδιάστατων στοιχείων (2D).

Syllabus

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 

Infotest Certified CAD Specialist (Advanced 3D)
Αποδεικνύει την ικανότητα του υποψήφιου να παράγει, να επαληθεύει και να τεκμηριώνει ολοκληρωμένα τρισδιάστατα ψηφιακά πρωτότυπα (3D), επιτυγχάνοντας έτσι σημαντική βελτίωση των σχεδίων.

Syllabus

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ