Στο κέντρο δια βίου μάθησης IT Experts η εικοσαετής εμπειρία μας στην εκπαίδευση νέων τεχνολογιών σας εγγυάται τόσο τις υψηλές προδιαγραφές στην εκπαιδευτική μεθοδολογία, όσο και το εύρος των αντικειμένων που διδάσκονται.

Στο κέντρο μας μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς πληροφορικής και με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, μαθαίνετε να χειρίζεστε τον υπολογιστή και τις λειτουργίες του εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Windows - Office

 • Windows,Word,Excel,Powerpoint,Outlook,Access
 • Σ’αυτό το θεματικό κύκλο διδάσκονται οι δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος των Windows καθώς και του δημοφιλούς πακέτου εφαρμογών γραφείου (Office) της Microsoft.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

  Web Design

  • Wordpress,HTML,CSS
  • WordPress με χρήση HTML, CSS

   Πρόκειται για ένα ανοιχτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το οποίο έχει χαρακτηριστεί από τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες του ως το καλύτερο CMS στον κόσμο, διότι έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό περιβάλλον εργασίας και διαχείρισης. Είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε για να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο μια προσωπική ιστοσελίδα, αλλά και έναν ολόκληρο εταιρικό δικτυακό τόπο.

   Περιεχόμενα σεμιναρίου

   Ξεκινώντας από την εγκατάσταση του WordPress και το στήσιμο ενός τοπικού server, μαθαίνουμε την δομή του περιβάλλοντος του, τους χρήστες και τα δικαιώματα τους, την δημιουργία μενού και των εργαλείων πλοήγησης καθώς και την οργάνωση του περιεχομένου που πρόκειται να δημοσιευθεί. *Προαιρετικά αγοράζουμε domain name και ανεβάζουμε το site σε server.

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

   Graphic Design

   • Photoshop,Illustrator
   • Adobe Photoshop CC

    Το Photoshop είναι το πλέον διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας. Έχει τεράστιες δυνατότητες και είναι το πιο κατάλληλο πρόγραμμα, είτε για τον επαγγελματία, είτε για τον αρχάριο χρήστη.

    Adobe Illustrator CC

    Τo Illustrator είναι το πιο δημοφιλές σχεδιαστικό πρόγραμμα. Είναι κατάλληλο για γραφίστες, σχεδιαστές αλλά και για μαθητές-φοιτητές που θέλουν να σχεδιάσουν εύκολα και γρήγορα εντυπωσιακά γραφικά (vector graphics).

   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

    Coding

    • Python,Java,C++,C#,Γλώσσες Διαδικτύου - Web Development
    • Στην κατηγορία των γλωσσών Προγραμματισμού διδάσκονται οι παραπάνω σε απλό ή/και προχωρημένο επίπεδο.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

     Digital Marketing

     • Google Ads,Google Analytics,Facebook Ads, SEO Techniques
     • Google Ads & Analytics

      Το σεμινάριο AdWords είναι η βάση για να χτίσετε μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στο Google. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα έχετε κατανοήσει πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα των διαφημίσεων Adwords, πως είναι δομημένη μία καμπάνια και με ποιο τρόπο δημιουργούνται οι διαφημίσεις και οι λίστες με τα Keywords.

      Facebook Ads

      Το Σεμινάριο Facebook Advertising είναι η βάση για να χτίσετε μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στο Facebook.

     ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

      Social Media

      • Linkedin,Facebook,Instagram,Youtube,Twitter
      • Στην κατηγορία σεμιναρίων Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε να μάθετε τον σκοπό και την χρήση του καθενός φτιάχνοντας το δικό σας προφίλ.

      ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ