Στα παιδικά τμήματα το IT Experts-IT Kids συνεργάζεται και εφαρμόζει την μεθοδολογία των Technokids.

Τα Technokids ξεκίνησαν από τον Καναδά και χρησιμοποιούν την μοναδική μέθοδο που διδάσκει τις εφαρμογές του υπολογιστή μέσα από ενότητες-σενάρια (projects).

Το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα αποτελείται από πέντε κύκλους μαθημάτων τριετούς διάρκειας, ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε ηλικία.

Τα Technokids χρησιμοποιούν ένα δοκιμασμένο σύστημα εκμάθησης υπολογιστών με παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς πιστοποιημένους από την Microsoft. Παράλληλα καλλιεργούν την προσωπικότητα των παιδιών και τα εφοδιάζουν με σημαντικά προσόντα όπως αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα και ενδιαφέρον για μάθηση.

Όταν το μάθημα απογειώνει το ενδιαφέρον…

Τα παιδιά μέσα από μοναδικά σενάρια, θα γίνουν διαφημιστές, δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες, χρηματιστές συγγραφείς, παραγωγοί ταινιών, προγραμματιστές συνθέτοντας τις γνώσεις που αποκτούν και κατανοώντας ακριβώς τις δυνατότητες του υπολογιστή.

Μ’αυτόν τον τρόπο ο υπολογιστής αξιοποιείται ως καθημερινό εργαλείο με ατελείωτες δυνατότητες κι όχι ως μία παιχνιδομηχανή.

…τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν !!!

 

office-logoΟι μεγαλύτεροι μαθητές αποκτούν την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist, την πλέον αναγνωρισμένη πιστοποίηση γνώσεων στους υπολογιστές, επικυρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις τους.
Όσοι θέλουν διεκδικούν και μία θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft που διεξάγεται κάθε χρόνο και δίνει τη δυνατότητα στους νικητές να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον αντίστοιχο παγκόσμιο διαγωνισμό. To IT Experts-IT Kids λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο και το 2016 εκπροσώπησε την Ελλάδα παγκοσμίως στο Microsoft Excel 2013 έχοντας κερδίσει τη 1η θεση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.