Στην κατηγορία των σεμιναρίων Internet-Διαφήμισης, διδάσκονται τα ακόλουθα:

gads-col  faceads-col  seo-col

Google AdWords & Αnalytics

Το σεμινάριο AdWords είναι η βάση για να χτίσετε μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στο Google. Αν μόλις ξεκινήσατε να ασχολήστε ή θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Διαφήμισης στο Internet, τότε αυτό είναι το σεμινάριο που θα σας λύσει τα χέρια. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα έχετε κατανοήσει πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα των διαφημίσεων Adwords, πως είναι δομημένη μία καμπάνια και με ποιο τρόπο δημιουργούνται οι διαφημίσεις και οι λίστες με τα Keywords. Θα μιλήσουμε επίσης για Google Analytics, για Conversion Tracking, θα δούμε τις επιλογές διαφήμισης που μας παρέχει το σύστημα Google Adwords και θα εξηγήσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρεώνονται οι διαφημίσεις.

Facebook Ads

Υπάρχει καλύτερο μέρος για να διαφημιστείτε, από το Facebook, που αποτελεί το πιο ενεργό και μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη , με πάνω από 500 εκατομύρια χρήστες; Την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση τη γνωρίζετε καλά! Το Facebook έχει τεράστιο traffic, ακόμα μεγαλύτερο και από το Google.

Oι διαφημιστικές καμπάνιες με Facebook Ads είναι ο πιο στοχευμένος τρόπος για να δημιουργήσετε κίνηση στο site σας και να ανεβάσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας. Σίγουρα τα Google Adwords είναι πολύ ισχυρός και αποδοτικός τρόπος διαφήμισης, αλλά με τα Facebook Ads  έχετε τη δυνατότητα να στοχεύσετε σε πολύ εξειδικευμένο κοινό και να κάνετε branding στην επιχείρησή σας.

Επειδή οι χρήστες του Facebook έχουν καταχωρήσει πολλά από τα δεδομένα τους, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί σε συγκεκριμένη χώρα, νομό, πόλη, να επιλέξετε ηλικιακή κατηγορία, φύλο, ημερομηνία γενεθλίων κλπ.

Το Σεμινάριο Facebook Advertising είναι η βάση για να χτίσετε μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στο Facebook. Θα δούμε τη διαδικασία διαφήμισης με εύκολα βήματα και με πραγματικά σενάρια που όλοι θα μπορούν να ακολουθήσουν, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας.

SEO Techniques

Οι τεχνικές SEO είναι από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους για την προώθηση ιστοσελίδων. Η λέξη SEO προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης". Η βελτιστοποίηση αφορά τις ιστοσελίδες και επιτυγχάνεται με τις κατάλληλες διαδικασίες και τεχνικές (Seo τεχνικές).

O σκοπός των τεχνικών Seo είναι να εμφανίζεται με όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο μία ιστοσελίδα στο ευρετήριο των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κλπ). Οι μηχανές αναζήτησης είναι εξελιγμένα προγράμματα που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τις σελίδες στον ιστό, να τις αξιολογούν και τελικώς να τις κατατάσσουν στο ευρετήριό τους για τις διάφορες λέξεις και φράσεις (λέξεις-κλειδιά).