Στο IT Experts διδάσκουμε οτιδήποτε αφορά τις νέες τεχνολογίες τόσο σε αρχάριο όσο και σε προχωρημένο επίπεδο. Το βασικό δε στοιχείο που μας κάνει να υπερέχουμε, είναι η παιδαγωγική μας μεθοδολογία. Για μας, το κάθε μάθημα είναι μια πρακτική εμπειρία, ένα σενάριο από την πραγματική ζωή.

Ελένη Μωραΐτη

Υπεύθυνος & Εκπαιδευτικός Σύμβουλος

Η Ελένη Μωραΐτη είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Με πολυάριθμες διακρίσεις σε διαγωνισμούς ρομποτικής και πληροφορικής, αναλαμβάνει μαθήματα προγραμματισμού και ρομποτικής σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ προετοιμάζει επίσης ομάδες για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, όπως ο WRO και ο First Lego League.

Θοδωρής Ζώης

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης

Ο Θοδωρής Ζώης είναι απόφοιτος Πληροφορικής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κατεύθυνση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
Έχει αναλάβει εξωτερικές συνεργασίες με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες. Έχει συνεργαστεί με την Micorosft Hellas για την προώθηση της πρωτοβουλίας “Ώρα του κώδικα” ως ο κύριος εισηγητής του σεμιναρίου “Microsoft Adventure Coding Class”. Περαιτέρω, είναι πιστοποιημένος από την Lego Education Academy και αναλαμβάνει τη διδασκαλία ρομποτικής και προγραμματισμού σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δημήτρης Κασνέσης

Εισηγητής Σεμιναρίων

Ο Δημήτρης Κασνέσης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Αναλαμβάνει τμήματα προγραμματισμού, ρομποτικής και αυτοματισμών σε παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Νικολέττα Καρακυριακοπούλου

Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Νικολέττα είναι απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με κατεύθυνση στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά του πανεπιστημίου Κρήτης . Στο IT Experts διδάσκει προγραμματισμό και ρομποτική σε παιδιά προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Φωτεινή Ζώη

Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Φωτεινή Ζώη είναι απόφοιτος του τμήματος κοινωνικής ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευτεί στην εκπαίδευση STEM στην προσχολική ηλικία. Στο IT Experts παραδίδει μαθήματα προγραμματισμού και ρομποτικής σε παιδιά προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κέλλυ Βασιλάκη

Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Κέλλυ Βασιλάκη κατέχει πτυχίο γαλλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Ειδική αγωγή. Στο IT Experts διδάσκει ρομποτική σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Είπαν για μας