To Kέντρο μας

Το IT Experts-IT Kids είναι ένα κέντρο δια βίου μάθησης πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας, που λειτουργεί για πάνω από 16 χρόνια στην Κηφισιά (πρώην Technokids – Technoplus) και ειδικεύεται στην εκμάθηση του υπολογιστή και στην εκπαιδευτική ρομποτική.

Στο IT Experts-IT Kids διδάσκουμε οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή τόσο σε αρχάριο όσο και σε προχωρημένο επίπεδο. Το βασικό δε στοιχείο που μας κάνει να υπερέχουμε, είναι η παιδαγωγική μας μεθοδολογία. Για μας το κάθε μάθημα είναι μια πρακτική εμπειρία, ένα σενάριο από την πραγματική ζωή, προσαρμοσμένο δε σε κάθε ηλικία και οποιοδήποτε επάγγελμα, το οποίο για να εκτελεστεί πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής και οι εφαρμογές του.

Ποιοι είμαστε!

Βoύλα Μωραΐτη
Υπεύθυνος & Εκπαιδευτικός Σύμβουλος

Η Βoύλα Μωραΐτη έχει σπουδάσει παιδαγωγικά προσχολικής ηλικίας. Έχει επίσης παρακολουθήσει και ειδικευτεί σε θέματα marketing και δημοσίων σχέσεων, καθώς και διοίκησης επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης Master της Microsoft και εργάζεται στο κέντρο και ως εκπαιδευτική σύμβουλος.

 

Ελένη Ζώη
Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Ελένη Ζώη είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Διακρίθηκε με την 1η θέση πανελληνίως και 15η παγκοσμίως στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft στο Excel το 2016. Η Ελένη Ζώη από το 2013 διδάσκει ρομποτική και πληροφορική σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενα δημοτικά σχολεία. Ακόμα προετοιμάζει παιδιά και ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων στις εφαρμογές γραφείου (Word, Excel, Power Point κλπ.).

 

Κατερίνα Μεταξωτού
Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Κατερίνα Μεταξωτού είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist, Microsoft Internet & Computing Core Certification, ACTA Certified Computer User και πολύ καλή γνώστης γραφιστικών προγραμμάτων. Συνεργάζεται μαζί μας από το 2012 διδάσκοντας ετησίως σε περισσότερα από εκατό παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού πληροφορική και ρομποτική. Είναι επίσης υπεύθυνη για την οργάνωση της ύλης και τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος προσχολικής και πρώτης παιδικής ηλικίας.

 

Θοδωρής Ζώης
Υπεύθυνος Εκπαίδευσης

Ο Θοδωρής Ζώης είναι απόφοιτος Πληροφορικής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2010 διδάσκει στο κέντρο μας. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής από την Micorosft ως Microsoft Master Instructor(MMI) & από την Adobe ως Adobe Certified Associate στις εφαρμογές Dreamweaver, Flash,  Photoshop. Ακόμη είναι κάτοχος πιστοποιήσεων CompTIA Strata, IC3 και Joomla CMS.
Ασχολείται και διδάσκει Web-Design και Digital Marketing, έχοντας αναλάβει την διαφήμιση και τις ανάγκες παραμετροποίησης της εταιρικής ιστοσελίδας. Αναλαμβάνει εξωτερικές συνεργασίες με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες και το 2016 συνεργάστηκε με την Micorosft Hellas για την προώθηση της “Ώρας του κώδικα” ως ο κύριος εισηγητής του σεμιναρίου “Microsoft Adventure Coding Class”. Συμμετέχει ενεργά στον πανελλήνιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist εκπαιδεύοντας δεκάδες μαθητές και φοιτητές ετησίως, έχοντας σημαντικές διακρίσεις.

 

Μυρσίνη Σταυρακάκη
Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Μυρσίνη Σταυρακάκη είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φιλολογίας. Εργάζεται στα ΙΤ- Experts προσεγγίζοντας την Πληροφορική και την Τεχνολογία εν γένει, ως σύγχρονους φορείς εκπαίδευσης και μάθησης. Συμμετείχε σε κύκλο σεμιναρίων Microsoft Office Specilaist και είναι κάτοχος πιστοποιήσεων της Global Intermediate. Έχει αναλάβει την εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών στα παιδιά των συνεργαζόμενων νηπιαγωγείων μας με χρήση εξειδικευμένου εκπαιδευτικού υλικού. Ακόμα διδάσκει ρομποτική σε συνεργαζόμενα με το κέντρο μας σχολεία. Παρακολούθησε ημερίδα με θέμα “Μαθησιακές Δυσκολίες”  και συνεχίζει με σεβασμό στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

Δημήτρης Κασνέσης
Εισηγητής Σεμιναρίων

Ο Δημήτρης Κασνέσης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής από την Microsoft ως Microsoft Master Instructor. Διδάσκει ρομποτική και πληροφορική σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενα δημοτικά σχολεία. Μέσα στα πλαίσια διδασκαλίας της εκπαιδευτικής ρομποτικής, κάθε χρόνο συμμετέχει στους πανελλήνιους διαγωνισμούς με τους πιο κατάλληλα προετοιμασμένους μαθητές του. Προετοιμάζει ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων και όλων των φορέων στις εφαρμογές γραφείου.

 

Τάσος Καράμπελας
Εισηγητής Σεμιναρίων

Ο Τάσος Καράμπελας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist και διδάσκει ρομποτική και πληροφορική σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενα δημοτικά σχολεία. Προετοιμάζει ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων και όλων των φορέων στις εφαρμογές γραφείου.

 

Χρύσα Τσουράπη
Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Χρύσα Τσουράπη είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Διδακτική των Θετικών Επιστημών: Διδακτικές διαδικασίες, Εκπαιδευτικά προγράμματα, αξιολόγηση και Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση». Είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας «Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση» του ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών, και του γαλλικού ερευνητικού προγράμματος DALIE. Τα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με την υποστήριξη παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας κατά την παιδαγωγική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Διδάσκει ρομποτική και πληροφορική στο κέντρο μας και σε συνεργαζόμενα σχολεία. Προετοιμάζει επίσης ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων και όλων των φορέων στις εφαρμογές γραφείου.

 

Eίπαν για μας

Σας ευχαριστώ πολύ που κάνετε το παιδί μου ευτυχισμένο, βοηθώντας το να θέτει στόχους & να τους πετυχαίνει μέσα σε ένα κλίμα ταυτόχρονα οικογενειακό και εκπαιδευτικό!
– Ρίζου Μαρία, Μάιος 2018

 

Ευχαριστούμε πολύ!
Η εμπειρία των παιδιών και η ενασχόληση τους με τα lego στην καθημερινότητά τους βρήκε “ζωή” στην πράξη. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την εκδρομή η συγκεκριμένη δραστηριότητα θα μείνει μία ωραία ανάμνηση.
– Σύλλογος γονέων Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής Λευκάδας, Απρίλιος 2018

 

Θα θέλαμε εμείς σαν γονείς να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που ο μικρός μας Αλέξης έρχεται εδώ και περνάει καλά και είναι πάντα χαρούμενος από την ηλικία των 4,5 ετών.
– Γιάννα Ανδριοπούλου, Μάρτιος 2018

 

Η συνεργασία μου με το κέντρο εκμάθησης υπολογιστών ΙΤ-EXPERTS ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για εμένα.
Μετά από 6 μήνες μαθημάτων με τον δάσκαλο μου, που αφορούσαν το χώρο της Κοινωνικής δικτύωσης & του Digital Marketing καθώς και την εκμάθηση των πλατφορμών WordPress & Joomla θα πρότεινα σε κάθε γνωστό μου την εκπαίδευση στο συγκεκριμένο αυτό κέντρο τόσο για την άριστη μεταδοτικότητα του δασκάλου όσο και για τις άριστες γνώσεις του μιας και ο κύκλος των μαθημάτων μου ήταν εξατομικευμένος πάνω στις ανάγκες μου ως επαγγελματίας του digital marketing.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρατε σε εμένα και σας εύχομαι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του έργου σας, δύναμη για την συνέχεια.
– Ναντίνα Παπαγιάννη, Ιούνιος 2017

 

Η προσωπική μου εμπειρία από το εκπαιδευτικό έργο του εισηγητή των σεμιναρίων, τα οποία παρακολούθησα, αρχικά αποτελούσαν ένα μυστήριο. Ένα μυστήριο για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Πολλοί ανήκουν στην συνωμοταξία που θεωρεί πως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής έχει κουμπάκια πολλά κι εάν πατήσεις κάποιο λάθος κουμπάκι τότε γίνεται μέγα μπουμ!
Ε λοιπόν, κάθε τέτοια φοβία ξεπεράστηκε, κατάφερα και συνειδητοποίησα πως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα προγράμματά του έχουν δική τους γλώσσα, την οποία έμαθα- εν μέρει- να μιλώ κι εγώ. Γιατί, η ουσία της μάθησης δεν είναι μόνο η μεταφορά γνώσεων, που ενδεχομένως μετά από λίγο χρονικό διάστημα να ξεχαστούν, αλλά η μάθηση του μηχανισμού μάθησης. Και στο IT EXPERTS έμαθα τον τρόπο να μάθω να χειρίζομαι και να λειτουργώ προγράμματα , με σιγουριά και πολλές φορές φαντασία. Φαντασία ως κομμάτι της μάθησης, της συνδυαστικής γνώσης και της δημιουργίας. Στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα.
Δεν έχει σημασία η ηλικία του μαθητή, σημασία έχει η θέληση για γνώση. Εάν υπάρχει η γνώση, ο εισηγητής του IT Experts έχει την γνώση για κάθε περίπτωση, για κάθε περίσταση και κάθε ανάγκη. Με σεβασμό, καλοσύνη και αμεσότητα το μάθημα γίνεται σημείο συνάντησης με θετικό πάντα αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση,
– Ίρια Κατσαντώνη, Μάρτιος 2016

 

Μια επιχείρηση, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!
Με βάση την άριστη κατάρτιση και μεταδοτικότητα, πάντα με προσοχή και υπομονή, αντιμετωπίζουν το κάθε άτομο ανάλογα με τις ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητες του!
Τα παιδιά, ειδικότερα, ενθουσιάζονται από τα “άλματα” που κάνουν και ο “κ.Θοδωρής” συνέχεια τους κινεί το ενδιαφέρον και καταφέρνει να πλέουν στο ίδιο μήκος κύματος.Κάνουν, μαζί, ένα χαρούμενο ταξίδι και όταν φτάνουν στον προορισμό τους αρνούνται να εγκαταλείψουν ….. και πάνε πιο μακρυά!
– Τίνα Δέγλερη, Ιούνιος 2017

 

Το IT EXPERTS – IT KIDS προσφέρει άρτια και σύγχρονη εκπαίδευση, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας την εισαγωγή και την εκπαίδευση των σπουδαστών στο κόσμο της πληροφορικής πιο ενδιαφέρουσα και ποιοτική. Η χρήση νέων τεχνολογιών στις μεθόδους μάθησης εξασφαλίζουν τη σωστή κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης.
Η διεύθυνση και οι συνεργάτες του IT EXPERTS – IT KIDS με την εμπειρία τους, ελέγχουν απόλυτα όλα τα σχετικά γνωστικά αντικείμενα, εμβαθύνουν διαρκώς σε αυτά και δημιουργούν όλο και πιο πλούσιο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό υλικό.
Ιδιαιτέρως θα ήθελα αναφέρω λίγα λόγια για τον δάσκαλό μου. Ο άψογος επαγγελματισμός του, οι επιστημονικές του γνώσεις, η μεταδοτικότητα του και η έμπειρη καθοδήγησή του στον τρόπο της μελέτης, συνετέλεσαν στο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να αποδώσω με τον καλύτερο τρόπο στον επαγγελματικό μου χώρο. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά του αλλά και η συνεχής ενημέρωση του για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής συμπληρώνουν το προφίλ ενός ικανότατου δασκάλου.
– Γιαμουγιάννη Αργυρώ, Νοέμβριος 2016
Τμήμα ενηλίκων για απόκτηση πιστοποίησης Microsoft® Office Specialist (MOS).