Στο IT Experts διδάσκουμε οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή τόσο σε αρχάριο όσο και σε προχωρημένο επίπεδο. Το βασικό δε στοιχείο που μας κάνει να υπερέχουμε, είναι η παιδαγωγική μας μεθοδολογία. Για μας, το κάθε μάθημα είναι μια πρακτική εμπειρία, ένα σενάριο από την πραγματική ζωή.

Ελένη Μωραΐτη

Υπεύθυνος & Εκπαιδευτικός Σύμβουλος

Η Ελένη Μωραΐτη είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Διακρίθηκε με την 1η θέση πανελληνίως και 15η παγκοσμίως στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft στο Excel το 2016. Ασχολείται και διδάσκει Web-Design και Digital Marketing, έχοντας αναλάβει την διαφήμιση και τις ανάγκες παραμετροποίησης της εταιρικής ιστοσελίδας και πραγματοποιεί μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής, προγραμματισμού και πληροφορικής στο χώρο μας.

Αθηνά Κρητικού

Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Αθηνά Κρητικού είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Τα τελευταία χρόνια που συνεργάζεται μαζί μας διδάσκει σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και σε παιδιά δημοτικού εκπαιδευτική ρομποτική και πληροφορική. Επίσης πραγματοποιεί μαθήματα ECDL σε ενήλικες και συμβάλει στο σχεδιασμό των εκπαιδευτικών ενοτήτων του κέντρου μας. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμό ρομποτικής κατακτώντας διακρίσεις!

Θοδωρής Ζώης

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης

Ο Θοδωρής Ζώης είναι απόφοιτος Πληροφορικής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κατεύθυνση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής από την Micorosft ως Microsoft Master Instructor(MMI) & από την Adobe ως Adobe Certified Associate στις εφαρμογές Dreamweaver, Flash, Photoshop. Ακόμη είναι κάτοχος πιστοποιήσεων CompTIA Strata, IC3 και Joomla CMS.
Αναλαμβάνει εξωτερικές συνεργασίες με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες και τις χρονιές 2016-2017 συνεργάστηκε με την Micorosft Hellas για την προώθηση της “Ώρας του κώδικα” ως ο κύριος εισηγητής του σεμιναρίου “Microsoft Adventure Coding Class”.
Ακόμη, είναι πιστοποιημένος από την Lego Education Academy στα εκπαιδευτικά πακέτα EV3 & Spike της Lego Education.

Άρης Σαχίνης

Εισηγητής Σεμιναρίων

Ο Άρης Σαχίνης είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής από την Microsoft ως Microsoft Master Instructor. Διδάσκει ρομποτική και προγραμματισμό σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενα δημοτικά σχολεία. Επιπλέον ειδικεύεται στη διδασκαλία διαφορετικών γλωσσών προγραμματισμού όπως είναι η Python και η Java καθώς και διαφορετικών game engines. Τέλος προετοιμάζει μαθητές για το μάθημα ΑΕΠΠ των πανελληνίων εξετάσεων.

Δημήτρης Κασνέσης

Εισηγητής Σεμιναρίων

Ο Δημήτρης Κασνέσης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Διδάσκει ρομποτική και προγραμματισμό σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενους φορείς. Μέσα στα πλαίσια διδασκαλίας της εκπαιδευτικής ρομποτικής, κάθε χρόνο παίρνει μέρος στους πανελλήνιους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής (WRO, FLL), λαμβάνοντας αξιώσεις με τις ομάδες που προπονεί.

Φωτεινή Ζώη

Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Φωτεινή Ζώη είναι απόφοιτος του τμήματος κοινωνικής ανθρωπολογίας του Παντίου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευτεί στην εκπαίδευση STEM στη προσχολική ηλικία. Αναλαμβάνει διαδικτυακά και δια ζώσης μαθήματα προγραμματισμού, καθώς και μαθήματα ρομποτικής σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είπαν για μας