Ελάτε να γνωριστούμε!

 

Βασίλης Ζώης – Υπεύθυνος & Εκπαιδευτικός Σύμβουλος

Υπεύθυνος & Εκπαιδευτικός Σύμβουλος του κέντρου εκπαίδευσης είναι ο Βασίλης Ζώης. Ο κ. Ζώης είναι εκπαιδευτικός με εμπειρία διδακτικής σε σχολεία του εξωτερικού και με συμμετοχή σε προγράμματα που αφορούν τον υπολογιστή στην εκπαίδευση σαν εργαλείο μάθησης. Επίσης είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist σε επίπεδο Master και IC3 Authorized Instructor.

 

Βoύλα Μωραΐτη – Υπεύθυνος & Εκπαιδευτικός Σύμβουλος

Η Βoύλα Μωραΐτη έχει σπουδάσει παιδαγωγικά προσχολικής ηλικίας. Έχει επίσης παρακολουθήσει και ειδικευτεί σε θέματα marketing και δημοσίων σχέσεων, καθώς και διοίκησης επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης Master της Microsoft και εργάζεται στο κέντρο και ως εκπαιδευτική σύμβουλος.

 

Ελένη Ζώη – Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Ελένη Ζώη είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Διακρίθηκε με την 1η θέση πανελληνίως και 15η παγκοσμίως στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft στο Excel το 2016. Η Ελένη Ζώη από το 2013 διδάσκει ρομποτική και πληροφορική σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενα δημοτικά σχολεία. Ακόμα προετοιμάζει παιδιά και ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων στις εφαρμογές γραφείου (Word, Excel, Power Point κλπ.).

 

Κατερίνα Μεταξωτού – Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Κατερίνα Μεταξωτού είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Είναι επίσης τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist, Microsoft Internet & Computing Core Certification, ACTA Certified Computer User και πολύ καλή γνώστης γραφιστικών προγραμμάτων. Συνεργάζεται μαζί μας από το 2012 διδάσκοντας ετησίως σε περισσότερα από εκατό παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού πληροφορική και ρομποτική. Είναι επίσης υπεύθυνη για την οργάνωση της ύλης και τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος προσχολικής και πρώτης παιδικής ηλικίας.

 

Θοδωρής Ζώης – Υπεύθυνος Εκπαίδευσης

Ο Θοδωρής Ζώης είναι απόφοιτος Πληροφορικής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2010 διδάσκει στο κέντρο μας. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής από την Micorosft ως Microsoft Master Instructor(MMI) & από την Adobe ως Adobe Certified Associate στις εφαρμογές Dreamweaver, Flash,  Photoshop. Ακόμη είναι κάτοχος πιστοποιήσεων CompTIA Strata, IC3 και Joomla CMS.
Ασχολείται και διδάσκει Web-Design και Digital Marketing, έχοντας αναλάβει την διαφήμιση και τις ανάγκες παραμετροποίησης της εταιρικής ιστοσελίδας. Αναλαμβάνει εξωτερικές συνεργασίες με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες και το 2016 συνεργάστηκε με την Micorosft Hellas για την προώθηση της “Ώρας του κώδικα” ως ο κύριος εισηγητής του σεμιναρίου “Microsoft Adventure Coding Class”. Συμμετέχει ενεργά στον πανελλήνιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist εκπαιδεύοντας δεκάδες μαθητές και φοιτητές ετησίως, έχοντας σημαντικές διακρίσεις.

 

Μυρσίνη Σταυρακάκη – Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Μυρσίνη Σταυρακάκη είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φιλολογίας. Εργάζεται στα ΙΤ- Experts προσεγγίζοντας την Πληροφορική και την Τεχνολογία εν γένει, ως σύγχρονους φορείς εκπαίδευσης και μάθησης. Συμμετείχε σε κύκλο σεμιναρίων Microsoft Office Specilaist και είναι κάτοχος πιστοποιήσεων της Global Intermediate. Έχει αναλάβει την εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών στα παιδιά των συνεργαζόμενων νηπιαγωγείων μας με χρήση εξειδικευμένου εκπαιδευτικού υλικού. Ακόμα διδάσκει ρομποτική σε συνεργαζόμενα με το κέντρο μας σχολεία. Παρακολούθησε ημερίδα με θέμα “Μαθησιακές Δυσκολίες”  και συνεχίζει με σεβασμό στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

Δημήτρης Κασνέσης – Εισηγητής Σεμιναρίων

Ο Δημήτρης Κασνέσης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής από την Microsoft ως Microsoft Master Instructor. Διδάσκει ρομποτική και πληροφορική σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενα δημοτικά σχολεία. Μέσα στα πλαίσια διδασκαλίας της εκπαιδευτικής ρομποτικής, κάθε χρόνο συμμετέχει στους πανελλήνιους διαγωνισμούς με τους πιο κατάλληλα προετοιμασμένους μαθητές του. Προετοιμάζει ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων και όλων των φορέων στις εφαρμογές γραφείου.

 

Τάσος Καράμπελας – Εισηγητής Σεμιναρίων

Ο Τάσος Καράμπελας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist και διδάσκει ρομποτική και πληροφορική σε παιδιά, τόσο στο χώρο μας, όσο και σε συνεργαζόμενα δημοτικά σχολεία. Προετοιμάζει ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων και όλων των φορέων στις εφαρμογές γραφείου.

 

Χρύσα Τσουράπη – Εισηγήτρια Σεμιναρίων

Η Χρύσα Τσουράπη είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Διδακτική των Θετικών Επιστημών: Διδακτικές διαδικασίες, Εκπαιδευτικά προγράμματα, αξιολόγηση και Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση». Είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας «Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση» του ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών, και του γαλλικού ερευνητικού προγράμματος DALIE. Τα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με την υποστήριξη παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας κατά την παιδαγωγική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Διδάσκει ρομποτική και πληροφορική στο κέντρο μας και σε συνεργαζόμενα σχολεία. Προετοιμάζει επίσης ενήλικες για εξετάσεις όλων των επιπέδων και όλων των φορέων στις εφαρμογές γραφείου.